Támogatott hírek


Tudatos vásárlást elősegítő kereskedelmi rendszert fejlesztett a Laurel cégcsoport 77 millió forintos uniós támogatással - közölte a vállalat. A 35 százalékban Európai Uniós támogatással megvalósult beruházás a Magyarországon széles körben elterjedt Laura kasszarendszer továbbfejlesztése. 


A növekedésre vágyó és a nemzetközi piacra való belépésben gondolkodó magyar vállalkozásoknak nyújt szakmai segítséget az A.T. Kearney tanácsadó cég a UK Trade and Investment (UKTI) jóvoltából. 


A szülők és gyermekeik részére teljesen ingyenes tábor összehasonlító portál, a Táborfigyelőnyújt segítő kezet a tábordzsungelben.

A munkanélküliséginek is hívott jövedelempótló biztosítást a megkérdezettek kétharmada nem ismeri, a hivatalos statisztika szerint tavaly ezer alatti ilyen biztosítást kötöttek az alkusz és tanácsadó PBA Praeventio Zrt. tájékoztatása szerint.


Szabványportált fejlesztett ki a Localinfo Információszolgáltató Kft. önkormányzatok, intézmények számára, amelyek az elektronikus információszabadság törvény szerint számos adatot kötelesek megjelentetni gazdálkodásukról, működésükről az interneten. A szolgáltatás arra is megoldást nyújt, ahogy a feltöltött adatok kézi beavatkozás nélkül eljussanak a központi közadatkeresőbe.