Több mint 300 nyári tábor egy helyen


A szülők és gyermekeik részére teljesen ingyenes tábor összehasonlító portál, a Táborfigyelőnyújt segítő kezet a tábordzsungelben.


 szülők és gyermekeik részére teljesen ingyenes tábor összehasonlító portál, a Táborfigyelőnyújt segítő kezet a tábordzsungelben.

Az idei tanévben 2014. június 13-a az utolsó tanítási nap, és megkezdődik a csemetéknek a 
K
ánaánként emlegetett vakáció, míg sok szülőnek komoly gondot okoz a gyermekek felügyeletének megoldása. A táborok ideális megoldás lehetnek az érintetteknek, akár ott alvós, akár napközis formában. Nem könnyű a dolga a szülőknek még így sem, ugyanis a kínálat hatalmas és nem könnyű megtalálni a programokban is megfelelő nyújtó, de mégis a pénztárcához passzoló nyári lehetőségeket.

Ezt a problémát igyekszik megoldani a Taborfigyelo.hu oldal, ami a meglévő táborkínálatot mutatja be az érdeklődők részére témánként, ár- és földrajzi szempontból is szűrhetően.

„Jelenleg közel 300 turnusra lehet jelentkezni a Táborfigyelő oldalon, azaz a kínálat óriási és folyamatosan növekszik. Nagyságrendileg 30 különböző kategóriába soroltuk a táborokat téma szerint, hogy könnyebben tudjanak eligazodni a szülők és gyermekeik. Az oldalunkon mind leírásokat, turnusokat, képeket láthatnak a táborokról és ami az igazán könnyítés, hogy ott helyben jelentkezni is lehet a kiválasztott programra. Mindezt a jelentkezők teljesen ingyenesen tehetik meg!” – mondta el Tóth Béla, aTaborfigyelo.hu vezetője.

„A programok sokszínűsége mellett természetesen nagyon fontos az ár is. Természetesen nagy a szórás árak tekintetében is, de oldalunkon van már 10 000 Ft-tól ott alvós tábor és napközis tábor is, csak érdemes ezekre minél előbb jelentkezni, gyorsan fogynak a helyek az alacsonyabb árfekvésű kategóriában. A táborokra való jelentkezés mellett tanácsok is fogadják az érdeklődőket, miként érdemes tábort választani a csemetéknek és összeállítottuk a "tábor túlélő csomagot" is, amely eszközöket mindenképpen érdemes vinni a programokra” – mondta el a Táborfigyelő vezetője. 

Bővebb információ: www.taborfigyelo.hu

2014-05-28 10:16