Korcsolyázható élménypark nyílt a főváros szívében


Budapesten, a Szabadság téren Belvárosi Korizó néven nyílt koripálya, amely számos olyan lehetőséget nyújt, amire korábban nem volt példa: hullámok, ugratók, kosárpalánk, pihenőszigetek, lejtők, labdajátékok, floorball, étel-ital - mindez korcsolyában.Mivel a pálya melegebb időjárás mellett is használható, a korcsolyázás és a játékos mozgás áldásos élettani hatásait nem csak dideregve élvezhetjük, ami különösen szerencsés a megfázásra, felfázásra hajlamos gyermekek esetében. Száraz felülete miatt nem kell aggódnunk az átázó ruhák miatt és az első lépéseket is könnyebben tehetik meg a legkisebbek a szintetikus jégen.

A pálya az autóforgalomtól távol, mégis kiváló parkolási lehetőséggel (mélygarázs a pálya alatt) bír egy impozáns park közepén. Babakocsival is kitűnően megközelíthető, mosdó, pelenkázó is a látogatók rendelkezésére áll.

A pálya a legmodernebb szintetikus jégpálya technológiával készült, így minden időjárási körülmény mellett, sportolásra alkalmas minőségben használható. A kiemelkedően környezettudatos koncepció - aminek köszönhetően, a több mint 300 fával gazdagodott bolygónk - 700 háztartás fogyasztásának megfelelő vizet spórol meg illetve havonta, illetve 15 tonna széndioxid kibocsátásától mentesíti a környezetet a hagyományos, fagyasztott jégpályákhoz viszonyítva.

A Belvárosi Korizó meghatározott időszakokban ingyenes használati lehetőséget biztosít az V. kerületi lakosoknak.forrás: MTI

http://ots.mti.hu/hirek/174593/korcsolyazhato_elmenypark_a_varos_sziveben 


2023-01-25 11:32