Rajzpályázat: „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”


Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (továbbiakban: OBB) idén is megrendezi a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” témájú felmenő rendszerű gyermekrajz-pályázatot. A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatnia, illetve propagálnia.A pályaműveket – tekintettel a kiosztott díjakra – egyénileg célszerű elkészíteni.

Az óvodások és iskolások három kategóriában indulhatnak:

-óvodás (3-6 éves)

-általános iskola alsó tagozatos (7-10 éves)

-általános iskola felső tagozatos (11-15 éves)

Az alkotások elkészítéséhez az alábbi technikák alkalmazhatóak: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A rajzok mérete kizárólag A/4 vagy A/3 lehet.

Díjazás:

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kategóriánként az 1-6. helyezettet díjazza.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság ünnepélyes díjátadó keretén belül kategóriánként az 1. helyezettnek 1 kerékpárt, a 2-6. helyezetteknek pedig egyéb tárgyjutalmat ad át.

A díjátadók időpontjáról és helyszínéről később küldünk értesítést.

Beküldési határidő: 2015. április 20.

Beküldési cím: Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, székhely: 1139 Budapest, Teve utca 4-6.

 

A borítékra kérjük ráírni: „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel rajzpályázat”. A pályaművek hátoldalára kérjük a készítő nevét, életkorát, lakcímét és iskolájának megnevezését, címét feltüntetni.

A rajzok beküldésével minden pályázó hozzájárul, hogy a rajzok balesetmegelőzési célokra szabadon felhasználhassa. A pályaműveket se a PMBB se az ORFK-OBB vissza már nem küldi.

(budaorsiinfo.hu)


2015-02-03 20:17